Verzending & Bezorging


Verzendkosten

Voor alle orders binnen Nederland betaal je €5,95 aan verzendkosten.

  • Vanaf €65,- naar NL zijn de verzendkosten GRATIS.

Voor alle orders naar de EU betaal je €7,95 aan verzendkosten.

  • Vanaf €75,- naar de EU zijn de verzendkosten GRATIS.

 

Levertijd
De levertijd naar Nederland bedraagt 1 a 2 werkdag(en) ''voor 12.oo uur besteld is de volgende dag bezorgd''.
Aanvullende bezorginformatie: Vanwege het coronavirus kunnen de normale bezorgtijden een vertraging hebben van 4 dagen. We doen ons uiterste best om uw pakket zo snel mogelijk bij u af te leveren. Bedankt voor uw begrip!

 

Transport & Bezorging

Wanneer uw bestelling vanuit ons magazijn is verzonden, ontvangt u de tracking link voor uw pakketten in uw bevestigingsmail. De tracking link geeft eerst een actieve status na de eerste scan, wat gebeurt binnen 48 uur nadat u de verzendbevestiging heeft ontvangen.

Wanneer de goederen op voorraad zijn, worden deze geleverd binnen het termijn dat vermeldt staat op de website. Tenzij anders is overeengekomen, vindt de levering plaats binnen 1 tot 2 werkdagen nadat Bee Organic Products een schriftelijke bevestiging van de bestelling heeft toegezonden. Mocht uw pakket niet zijn geleverd binnen de leveringstermijn wegens drukte bij de externe leveranciers (DHL, DPD) hanteren wij een termijn van 5 werkdagen voordat er contact wordt opgenomen met de klantenservice om uw pakket te traceren.